Tunceli - Elazığ Turu 2021

Fiyat Hesaplayın / Rezervasyon

PROMOSYON TUR
ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL: 09-11 MAYIS 2014
24 SAAT HER ŞEY DÂHİL | 0-14 YAŞ OTEL’DE ÜCRETSİZ
DELUXE KALİTESİ İLE MUHTEŞEM TATİL
KAPALI HAVUZ-HAMAM-SAUNA-FITNESS

Tur Programı

1. Gün: ANKARA ERZİNCAN UÇUŞ

Akşam 23.50 Uçağı ile Ankara’dan Erzincan’a uçuyoruz. Uçuş planına göre varış saatimiz 01:10. Havaalanında bekleyen otobüsümüz ile Erzincan Merkez’e otelimize hareket ediyoruz. 

2. Gün: ERZİNCAN ŞEHİR VE ÇEVRE TURU – TERZİBABA – ALTINTEPE – KIRKLAR MAKAMI - PÜLÜMÜR VADİSİ – DÜZGÜN BABA – TUNCELİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra panoramik Erzincan turu yapıyoruz. Erzincan'da Bakırcılar Çarşısı ve Terzibaba Türbesi ziyaretinin ardından Altıntepe Ören Yeri'ni geziyoruz. Rehberimizin anlatımı ile Urartular'dan günümüze kadar olan tarihi akışı adeta yeniden yaşıyoruz. Öğle yemeğinden önce bölgenin önemli ziyaretgahlarından ve adak merkezlerinden olan Kırklar Makamını ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimizi muhteşem manzarası ile ziyaretçilerini büyüleyen Girlevik Şelalesinde aldıktan sonra yolumuza muhteşem manzaralar eşliğinde Tunceli’ye doğru devam ediyoruz. Yolumuzun üzerinde bulunan eski Osmanlı taş köprülerinin güzel bir örneği olan Pülümür Hanım Köprüsünü görüyoruz. Muhteşem doğal manzaralar arasında süren yolculuğumuzda Pülümür Çayı kıyısında Ağlayan Kayalar mevkiinde molalar veriyoruz. Tunceli Merkez’e varmadan önce Nazimiye Kılköy’e ve Düzgün Baba Dağı’nda sır makamına uğruyoruz. Düzgün Baba sır makamına kadar tırmanış yapıyoruz. Buranın enerjisinin çok yüksek olduğunu hissedeceksiniz ve manzaranın tadını çıkarma fırsatı bulacaksınız. Düzgün Baba Efsanesini dinleyeceğimiz ve bolca enerji depolayacağımız ziyaretimizin ardından akşama doğru Tunceli’ye ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Tunceli’de. (Konaklamamız 4* Mesut Otel)
Günlük güzergah yaklaşık 200 km.

3. Gün: : TUNCELİ – ANA FATMA ZİYARETGAHI - MUNZUR GÖZELERİ – HOZAT – AĞUİÇEN OCAĞI – SULTAN HIDIR TÜRBESİ – PERTEK KALESİ- ELAZIĞ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından, önce Anafatma Ziyaretgahı'na uğruyoruz. Daha sonra Munzur Vadisi boyunca güzel bir yolculuk yapıyoruz. Munzur Su Gözeleri'ni görüyoruz. Munzur Baba efsanesi ile ziyaretimizi taçlandırırken muhteşem doğal manzaralar eşliğinde yolculuğumuza devam ediyoruz. Hozat Karabakır Köyü'nde önce Ağuiçen Türbesi'ni (Ocağını) sonra da Dorutay köyünde bölge halkı için çok önemli olan Sultan Hıdır Türbesi’ni ziyaret ediyoruz. Sultan Hıdır Türbesi yörede hemen hemen her derde deva olarak görülmektedir. (Hıdır- Hızır gibi isteklere yetişeceğine inanılır.) Ziyaret ritüelini rehberimizden dinledikten sonra öğle saatlerinde Pertek’e ulaşıyoruz ve Osmanlı Dönemi camilerinden Baysungur Camisi’ni veya Çelebi Ağa (Çelebi Ali) Camisi'ni ziyaret ediyoruz. Keban Barajı kıyısında alacağımız öğle yemeğinin ardından ATV motorları ile Pertek Kalesi'ni ziyaret ediyoruz. Kale Keban barajı yapımından sonra bir ada içerisinde kalmıştır. Bu heyecan dolu ziyaretin ardından Elazığ’a hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Elazığ’da. (Konaklamamız 4* Grand Şaroğlu Otel)

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Özel Tur Araçları İle Ulaşım
  • Programda Belirtilen Geziler
  • 2 Gece YP Konaklama
  • 2 Sabah Kahvaltısı 
  • Milli Park Giriş Ücretleri
  • Rehberlik ve Sönmez Tur Refakat Hizmetleri
  • Seyahat Esnasında Sıcak Soğuk İkramlar
  • Seyahat Güvence Poliçesi

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Öğle Yemekleri
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Kişisel Harcamalar

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
  • Kadıköy Evlendirme Dairesi (10:00)
Tur Hareket Tarihleri:

Fiyatlar

Yorumlar


Tunceli - Elazığ Turu 2021 Hakkındaki Düşünceleriniz

Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?

Ad Soyad

Tur Hakkındaki Yorumunuz

Tur Hakkında Genel Bilgilendirme


İptal Şartları


Vize Bilgileri